CV ketel & radiatoren

 
Een nieuwe CV-ketel kopen.
Dat klinkt aanzienlijk eenvoudiger dan het is, want het aantal mogelijkheden is zeer uitgebreid.

Maar veruit het belangrijkste is dat de ketel een optimaal comfort biedt.

Tijdig uw CV-ketel vervangen vertaalt zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan uw oude CV-ketel.

 

CV-ketel vervangen
Het is moeilijk te bepalen welke nieuwe CV-ketel voor u het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van veel factoren om aan de juiste verwarmingsbehoefte te voldoen. De aanschaf van een Hoog Rendements-ketel,  kan het energieverbruik behoorlijk verminderen. Toch betekent dat niet direct dat de HR ketel voor iedereen een uitkomst biedt.

Advies
Eric Nieuwlaat Aanleg & Service van Technische Installaties geeft u uiteraard een goed en betrouwbaar advies voor een nieuwe CV-ketel en helpt u met het maken van de juiste keuze welke nieuwe CV-ketel past bij uw wensen.

 
Radiatoren
Radiatoren zijn de verspreiders van de warmte die uw

CV-ketel levert.

Het is daarom belangrijk dat u de juiste formaat radiatoren
neemt om er voor te zorgen dat de warmte goed wordt verspreid.
Wij leveren en plaatsen diverse soorten radiatoren en verzorgen tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.
U kunt er ook voor kiezen om geen radiatoren te nemen. Vloerverwarming is een uitstekende en zeer comfortabele manier om uw badkamer, keuken of gehele huis te verwarmen.